'Preud'homme rondt al meteen deze eerste (top)transfer af bij Standard'

'Preud'homme rondt al meteen deze eerste (top)transfer af bij Standard'
Vrijdag 04 mei 2018 - 08:14   I  

Michel Preud'homme wil en zal de nieuwe trainer van Standard worden. De Luikse oefenmeester kondigde donderdag aan dat hij open staat voor een terugkeer naar zijn oude liefde. Meer zelfs: MPH is het nieuwe seizoen al aan het voorbereiden.

La Dernière Heure meldt dat Preud'homme, ondanks het feit dat zijn sabbatjaar nog niet ten einde is, zijn avontuur bij Standard al volop aan het voorbereiden is. De gewezen succescoach van Club Brugge weet waaraan hij begint en weet ook al precies hoe hij het straks wil aanpakken.

Zo is het nu al zeker dat Emilio Ferrera de assistent-trainer van Preud'homme wordt. Ferrera verlaat de beloften van Anderlecht aan het einde van dit seizoen en zal opnieuw samenwerken met Preud'homme. Op die manier rondt MPH al meteen een eerste (top)transfer af bij Standard.

Kern doorlichten

Wéken geleden zouden Preud'homme en Ferrera van Standard te horen gekregen hebben dat ze werk mogen maken van volgend seizoen. Beide heren zijn dan ook al eventjes bezig met het doorlichten van de huidige kern. Eens Preud'homme officieel wordt voorgesteld als nieuwe trainer van De Rouches, zullen inkomende transfers dan ook niet lang op zich laten wachten.

Poll: Gaan Preud'homme en Ferrera het goed doen bij Standard?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   Ferrera

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022