'Chinezen worden helemaal gek en plaatsen dit ongelofelijke bod op Iniesta'

'Chinezen worden helemaal gek en plaatsen dit ongelofelijke bod op Iniesta'
Donderdag 03 mei 2018 - 15:48   I  

De Chinezen doen er momenteel alles aan om de eigen voetbalcompetitie zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Met het grote geld overhalen ze geweldige voetballers om het niveau te komen opkrikken en met succes, want al heel wat grote namen maken het mooie weer in China.

De kans is groot dat ook Andres Iniesta binnenkort het vliegtuig opstapt richting China. De Spanjaard nam nog maar net afscheid van Barcelona en kiest waarschijnlijk op het einde van zijn actieve voetbalcarrière voor een lucratieve deal in China.

Dat ze daar heel ver willen gaan mag duidelijk zijn. Volgens Mundo Deportivo heeft Chongqing Dangdai Lifan Iniesta aangeboden om maar liefst zes miljoen flessen te kopen van zijn wijn. Iniesta heeft namelijk zijn eigen wijngaard en die wijnhandel zou door een transfer naar China een gigantische vlucht omhoog kunnen nemen.

Contract van drie seizoenen

Uiteraard is dat niet alles. Er ligt namelijk een contract klaar van maar liefst drie seizoenen en Iniesta zou er 27 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen. Voor de 33-jarige middenvelder lijkt 'the sky the limit' nu. Afwachten of er nog clubs meer te bieden hebben.

Poll: Plaatst er een club nog een beter bod?

TAGS  I  Barcelona  I   Chongqing Dangdai Lifan  I   Iniesta

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022