Mourinho reageert verrassend op uitlatingen Fellaini over zijn vertrek

Mourinho reageert verrassend op uitlatingen Fellaini over zijn vertrek
Donderdag 03 mei 2018 - 15:39   I  

Marouane Fellaini heeft in Sport/Voetbalmagazine uitgebreid gepraat over zijn toekomst bij Manchester United. Zo vertelde hij dat United een grote fout heeft gemaakt door zijn contract niet eerder te verlengen, waardoor de Rode Duivel nu stevig in zijn schoenen staat in de onderhandelingen.

Alles lijkt er al een tijdje op dat Fellaini United op het einde van het seizoen zal verlaten. Mourinho wil de Rode Duivel graag langer houden op Old Trafford en benadrukte dat vandaag nogmaals op zijn persconferentie. Hij gelooft verrassend genoeg wel nog dat Fellaini zal blijven, al weet de Portugees dat de bal nu in zijn kamp ligt.

"Ik blijf positief, want hij is een belangrijke speler. Hij weet dat ik wil dat hij blijft en de club wil dat ook. We hebben een voorstel gedaan en hij moet nu ja of neen zeggen. Ik blijf positief, want hij is hier nog steeds graag en hij houdt van het feit dat ik vertrouwen heb in hem. Ik denk dat er een goede kans is dat we hem volgend seizoen nog zullen hebben. Als hij vertrekt, dan is dat zijn keuze", aldus Mourinho.

Poll: Blijft Fellaini dan toch?

TAGS  I  Manchester United  I   Fellaini

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024