Drama voor RC Genk: 'Sterkhouder mist belangrijke wedstrijd tegen Standard'

Drama voor RC Genk: 'Sterkhouder mist belangrijke wedstrijd tegen Standard'
Donderdag 03 mei 2018 - 14:49   I  

Voor Racing Genk wordt het stilaan erop of eronder. De Limburgers strijden nog volop mee voor een Europees ticket, maar moet wel proberen om iets te rapen in Luik. Met ook nog een uitwedstrijd op het veld van Anderlecht is het programma voor Clement en zijn jongens nog erg zwaar.

De kans is reëel dat Clement dit weekend niet kan rekenen op sterkhouder Alejandro Pozuelo. De Spaanse spelverdeler van Genk moest de training gisteren verlaten en verdere onderzoeken moesten de ernst van de situatie inschatten. In Genk houden ze er alvast rekening mee dat Pozuelo niet fit geraakt voor de belangrijke wedstrijd tegen Standard. Dat weet Het Nieuwsblad.

Opstootje Pozuelo-Malinovskyi

Vorige wedstrijd was er tegen Club een opstootje tussen Pozuelo en Malinovskyi. Beide heren wouden een vrije trap nemen en maakten openlijk ruzie op het veld. Clement bedekte het incident met de mantel der liefde. “Dat ze geen ruzie hadden mogen maken? Dat klopt. Maar het is een hele kleine anekdote in deze wedstrijd. Dat we zoiets vermijden en het een werkpunt is naar de toekomst toe? Ja, oké, dat is waar.”

Poll: Is Pozuelo de belangrijkste speler van Racing Genk?

TAGS  I  RC Genk  I   Standard  I   Pozuelo

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022