Verhaeghe duidelijk over Preud'homme, die nog bij Club onder contract ligt

Verhaeghe duidelijk over Preud'homme, die nog bij Club onder contract ligt
Donderdag 03 mei 2018 - 08:29   I  

Michel Preud'homme lijkt steeds meer op weg naar zijn oude liefde Standard. De Luikse oefenmeester hoopte lange tijd op een kans bij de Rode Duivels, maar wil niet blijven wachten tot na het WK in Rusland. Bart Verhaeghe, voorzitter bij Club Brugge en ondervoorzitter bij de Belgische Voetbalbond (KBVB), reageerde al op de uitlatingen van Preud'homme.

"We zijn bij de voetbalbond gebonden aan de procedure die we hebben afgesproken”, aldus Verhaeghe in Het Nieuwsblad. “We houden ons daaraan uit respect voor bondscoach Roberto Martinez, over wie we heel tevreden zijn. Of dat nu de goede of de slechte weg is, zal pas na het WK blijken, maar het is nu eenmaal de afspraak."

"Bij een club loopt het weleens anders, omdat daar doorgaans slechts één of twee personen de beslissingen nemen. Bij de voetbalbond is dat niet zo. Daar worden beslissingen breder gedragen en gaat het wat trager. Nu goed, Michel Preud'homme heeft een andere logica en die moeten we respecteren", besluit de voorzitter van Club Brugge, waar Preud'homme overigens nog steeds onder contract ligt. Als Standard de trainer wil, moet het dus eerst via Verhaeghe en co passeren.

Poll: Zou jij Preud'homme graag als bondscoach van de Rode Duivels zien?

TAGS  I  Preud'homme  I   Martinez  I   Rode Duivels  I   Club Brugge  I   Standard

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024