DONE DEAL: Benji De Ceulaer tekent bij erg verrassende club

DONE DEAL: Benji De Ceulaer tekent bij erg verrassende club
Donderdag 03 mei 2018 - 08:15   I  

Benji De Ceulaer zette vorig weekend dan wel een punt achter zijn professionele voetbalcarrière, toch houdt de 34-jarige aanvaller het nog niet helemaal voor bekeken. De Ceulaer zal vanaf volgend seizoen uitkomen voor Eendracht Termien, de club waar hij als jonkie zijn eerste stappen op een voetbalveld zette.

Termien komt uit in de Derde Amateurklasse van het Belgische voetbal en koestert hoge ambities. De Ceulaer is dan ook niet van plan om uit te bollen. "Ik heb altijd gezegd dat ik de cirkel rond wilde maken, dat gebeurt nu op twee vlakken”, aldus De Ceulaer in Het Belang van Limburg. “Ik keer terug naar de club waar het voor mij als zesjarige allemaal begon en ook mijn zoontje Loris zet als vierjarige zijn eerste voetbalstapjes bij de U6 van Termien."

"Weet je, ik kom niet naar Termien om uit te bollen", benadrukt de aanvaller. "Het is een erg ambitieuze club met uitstekende spelers. Ik wil mijn steentje bijdragen om de ambities waar te maken. Zo kan ik als nummer 10 zeker nog mijn nut bewijzen. En de jonge gasten kunnen bij mij altijd voor raad terecht. Dat was bij Westerlo ook al het geval."

Poll: Had De Ceulaer meer uit zijn profcarrière moeten halen?

TAGS  I  De Ceulaer  I   Westerlo  I   Lokeren  I   RC Genk  I   Termien

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024