'Anderlecht verrast iederéén met deze toptransfer'

'Anderlecht verrast iederéén met deze toptransfer'
Donderdag 03 mei 2018 - 06:46   I  

Marc Coucke en Luc Devroe zitten niet stil. Sinds het tweetal bij RSC Anderlecht aan de slag is, zagen de supporters al drie nieuwe spelers bij hun club tekenen. Yevhen Makarenko (KV Kortrijk), Kristal Abazaj (Qarabag) en Elias Cobbaut (KV Mechelen) kwamen de troepen versterken. Maar er zijn nog meer transfers in de maak.

Zo bewandelt Luc Devroe dezer dagen wel meerdere pistes. Mats Rits van KV Mechelen zou in beeld zijn als vervanger van Trebel, terwijl ook aan het doelmannendossier wordt gewerkt. Matz Sels definitief vastleggen is een optie, Hendrik Van Crombrugge weghalen bij KAS Eupen eveneens.

Maar... Paars-wit werkt ook aan een érg verrassende transfer. L'Avenir meldt dat Anderlecht een akkoord met Everton zou hebben over een nieuwe uitleenbeurt van Henry Onyekuru. De Nigeriaan kwam dit seizoen al uit voor Anderlecht, maar miste door een knieblessure een groot deel van het seizoen.

De clubs zouden het dus al eens zijn over een nieuwe uitleenbeurt, maar de bal ligt in het kamp van Onyekuru. Het is niet duidelijk of hij het ziet zitten om nog een seizoen in de Jupiler Pro League door te brengen. Mocht de deal tot stand komen, dan mogen ze bij Anderlecht gerust spreken van een toptransfer.

Poll: Hoop jij dat Onyekuru blijft?

TAGS  I  Onyekuru  I   Anderlecht  I   Everton

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024