Toptransfer in Jupiler Pro League? "Vanhaezebrouck is zot van die speler"

Toptransfer in Jupiler Pro League?
Woensdag 02 mei 2018 - 20:18   I  

Dit seizoen probeerde Hein Vanhaezebrouck zijn stempel te drukken bij RSC Anderlecht, maar dat was door allerhande redenen niet eenvoudig. Volgend seizoen moet het beter, maar dan heeft Hein wel versterking nodig... Eén van de spelers op het verlanglijstje van de paars-wit-trainer is Edmilson Junior.

"Ik vind Edmilson heel sterk. En die wérkt hoor. Altijd. Die gaat elke match vier, vijf keer achter zijn man om de bal te recupereren", merkt analist Franky Van der Elst op in Het Laatste Nieuws.

"Ik las vorige week nog ergens dat hij defensief niet werkt, maar dat is dus niet waar", gaat Van der Elst verder. "Een tijdje geleden vond ik nog dat hij wat meer zou mogen scoren, maar hij heeft zijn cijfers intussen flink opgekrikt."

De voorbije weken werd Edmilson in verband gebracht met een transfer naar Anderlecht. Zijn vader werd gespot op het oefencomplex in Neerpede. 'Voor andere zaken', klonk het... Maar waar rook is, is vuur. Dat weet ook Van der Elst. "Ik hoor dat Vanhaezebrouck zot van Edmilson is. Als dat waar is, kan ik Hein begrijpen. Wie heb je nog? Carcela, maar hij is toch anders."

Poll: Kan Anderlecht Edmilson halen?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Edmilson  I   Standard  I   Van der Elst

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024