'Nieuwe update in transferdossiers Coosemans, Rits en Schoofs'

'Nieuwe update in transferdossiers Coosemans, Rits en Schoofs'
Woensdag 02 mei 2018 - 16:26   I  

KV Mechelen tuimelde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League. Een pijnlijke zaak, maar toch hoopt men Achter de Kazerne nog steeds dat 'Malinwa' volgend seizoen gewoon in 1A speelt.

Mechelen legt zich immers niet neer bij de degradatie naar 1B en hoopt volgend seizoen als zeventiende club in de Jupiler Pro League aan te treden. Eind mei spreekt de rechter zich daarover uit. Logischerwijze hangt aan de beslissing van de rechter ook een en ander qua transfers aan vast.

Arjan Swinkels, Nikola Storm en Bram Castro tekenden al bij KV, maar nu wachten ze bij de club even uitspraak van de rechter af vooraleer ze nog meer transfers doen. "Omdat het bestuur volop gelooft in haar zaak, kijkt de club nu eventjes de kat uit de boom. Sommige targets zullen toch enkel willen komen als KV in 1A blijft", schrijft Gazet van Antwerpen.

Ook op uitgaand vlak blijft het na het vertrek van Elias Cobbaut even stil. Enkele van de basisspelers leken al zo goed als zeker weg, maar als Mechelen in de Jupiler Pro League blijft, ziet hun toekomst er misschien weer helemaal anders uit. "Als KV in 1A blijft, hebben spelers als Coosemans, Schoofs, Rits en Sylla minder redenen om te vertrekken. Tot de rechter heeft beslist, is KV dan ook niet van plan om een van die basispionnen te laten gaan", klinkt het tot slot nog in de krant.

 

Poll: Zullen Coosemans, Rits en Schoofs volgend seizoen nog bij Mechelen spelen?

TAGS  I  Coosemans  I   Schoofs  I   Rits  I   Sylla  I   KV Mechelen  I   AA Gent  I   KV Oostende  I   Beerschot Wilrijk

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024