'Chelsea neemt ingrijpende beslissing over Musonda'

'Chelsea neemt ingrijpende beslissing over Musonda'
Woensdag 02 mei 2018 - 09:16   I  

Het gaat opnieuw niet al te best met Charly Musonda Junior. Het Belgische goudklompje leefde bij de Schotse topclub Celtic eventjes op, maar ondertussen is Musonda alweer fel teruggezakt. Zo fel dat Chelsea van plan is om een ingrijpende beslissing te nemen.

Musonda komt bij Celtic nauwelijks aan spelen toe, tijdens het voorbije weekend zat hij zelfs in de tribune. Als de Belg niet aan spelen toekomt in Glasgow, heeft een uitleenbeurt weinig zin. Iets wat ze ook bij Chelsea beseffen.

Het Laatste Nieuws weet dat Chelsea overweegt om het huurcontract van Musonda bij Celtic te verbreken. Dat de 21-jarige middenvelder zijn laatste basisplaats van midden februari dateert, vinden ze bij Chelsea zorgwekkend. Ze hebben in Londen het gevoel dat Brendan Rodgers hem met valse beloftes naar Schotland heeft gelokt.

In de huidige overeenkomst staat dat Musonda ook volgend seizoen nog bij Celtic speelt, maar het is maar zeer de vraag of Chelsea zijn talent nog een jaar in Schotland zal laten. Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Poll: Moet Musonda weg bij Celtic?

TAGS  I  Musonda  I   Chelsea  I   Rode Duivels  I   Celtic  I   AA Gent

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024