‘Origi aan de kant gezet en wordt vervangen door landgenoot’

‘Origi aan de kant gezet en wordt vervangen door landgenoot’
Dinsdag 01 mei 2018 - 21:02   I  

In 2014 nam Marc Wilmots verrassend Divock Origi mee naar het WK in Brazilië. Dat bleek al snel een geniale zet want Origi was het konijn uit de hoed voor de Rode Duivels. Sindsdien heeft de aanvaller echter nooit kunnen bevestigen. Origi is dit seizoen uitgeleend door Liverpool aan Wolfsburg en ook daar draait het niet voor de spits.

Divock Origi keert komende zomer terug naar Liverpool en het ziet er niet naar uit dat Wolfsburg van plan is de Rode Duivel definitief vast te leggen. Ismael Azzaoui keert op zijn beurt dan weer terug uit een uitleenbeurt. De Belgische jeugdinternational is dit seizoen uitgeleend aan het Nederlandse Willem II. Daar maakte het in 26 wedstrijden 5 doelpunten en gaf de Marokkaanse Belg 5 assists.

“Ik keer er zeker terug. Want ik wil er slagen. Bij Wolfsburg heb ik mijn profdebuut gemaakt. Het doet me pijn dat er nu zo geknokt moet worden om in de Bundesliga te blijven. Want het is gewoon mijn club,” laat ex-Anderlecht-talent Azzaoui weten aan het Brabants dagblad. Voor Divock Origi wordt het nog maar de vraag waar de aanvaller terecht komt, de aanvallende weelde bij Liverpool is enorm en ook een plaatsje voor het komende WK in Rusland is onzeker.

Poll: Moet Origi mee naar het WK in Rusland?

TAGS  I  Origi  I   Wolfsburg

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024