"Courtois is een eenling en zijn vader kan geen afstand nemen"

Dinsdag 01 mei 2018 - 20:20   I   door Redactie

Thibaut Courtois en zijn vader Thierry hebben klacht ingediend tegen Marc Wilmots. De voormalige bondscoach beschuldigde Courtois ervan de opstellingen te hebben gelekt. Hugo Camps heeft kritiek op Courtois én Wilmots.

 

"Je hebt hier te maken met onverenigbare karakters", zegt Camps in Dag Allemaal. "En er is de ijdelheid van Thierry, die maar geen afstand kan nemen van de carrière van z'n zoon. Thibauts karakter speelt overigens ook mee. 't Is een hoekige jongen. Prachtige keeper, maar op sociaal vlak een eenling. Dat zie je op het veld, maar ook in z'n kritiek op Wilmots."

Al had Wilmots ook beter gezwegen. "Ach, Wilmots had dit anders kunnen aanpakken. 't Is pnlk hoe h deze vete uitvecht. Maar Wilmots is een sociale houthakker. Dat er in fijnzinnige conversaties al eens iets omfloerst moet worden gezegd, is hem vreemd. Zijn vrouw Katrien is er meestal om over zn menselijke kant te waken. Als ze er niet bij is, toont Wilmots zich als een bulldozer. Zo stond hij vroeger op het veld, zo staat hij nu in het leven.

Poll: Begrijpt u deze kritiek op Courtois?

TAGS  I  Wilmots  I   Courtois  I   Camps  I   Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024