Ronaldo laat zich uit over transfer Neymar naar Real

Ronaldo laat zich uit over transfer Neymar naar Real
Dinsdag 01 mei 2018 - 11:07   I  

De Braziliaanse superster wordt al een tijdje met Real Madrid in verband gebracht. De duurste speler aller tijden is aan een sterk seizoen bezig bij PSG, maar staat alweer op het punt te vertrekken uit Parijs. Real Madrid-icoon en voormalig Braziliaans aanvaller Ronaldo gelooft echter niet in een transfer naar Madrid.

“Hij heeft zich voor heel veel geld aan PSG verbonden, hij zit daar pas net. Ik denk dat geld geen enkel probleem voor PSG is. Zelfs als Real Madrid een geweldig bedrag voor Neymar wil neertellen, denk ik niet dat PSG van standpunt zal veranderen.”

“Ik denk dat het heel lastig is dat Neymar in de nabije toekomst voor Real zal spelen. Nu is het in ieder geval onmogelijk, zo denk ik. Wellicht over een paar jaar… Dan is hij nog steeds jong. Hij is goed bezig en hij voelt zich op zijn gemak in Parijs. Hij wilde per se veranderen en naar PSG gaan”, aldus Ronaldo tegenover Cadena SER.

Over zijn naamgenoot Cristiano Ronaldo heeft de Braziliaanse goaltjesdief alleen maar lovende woorden. “Het is ongelooflijk wat hij doet. Hij raakt minder de bal aan, maar hij rondt net zo goed of zelfs beter af dan voorheen. Hij kan alles, zeker op momenten dat een wedstrijd op slot zit. Die omhaal tegen Juventus…dat was ongelooflijk.”

Poll: Komt Neymar naar Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I   Neymar  I   Real Madrid

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022