Harbaoui haalt keihard uit naar Vanhaezebrouck: "Nooit!"

Harbaoui haalt keihard uit naar Vanhaezebrouck:
Dinsdag 01 mei 2018 - 09:34   I  

Hamdi Harbaoui was tot rond de jaarwisseling actief bij RSC Anderlecht, maar daar lag hij niet in de bovenste schuif bij trainer Hein Vanhaezebrouck. De Tunesische spits stapte dan maar over naar Zulte Waregem, waar hij instant ontplofte en voor goals zorgde. Véél goals.

Ondertussen zit Harbaoui, toch al 33, dit seizoen aan 19 competitiedoelpunten. Niet slecht voor een spits die het grootste gedeelte van de heenronde op de bank zat en nauwelijks aan spelen toekwam.

Toch is Harbaoui van mening dat Anderlecht ook met hem in de ploeg niet op de eerste plaats zou gestaan hebben. "Nee. Want zelfs wanneer ik er meespeelde, werd ik verkeerd gebruikt. Als ik op mijn beste positie word gezet en ik voldoende speeltijd krijg, dan zal ik altijd doelpunten maken. En mijn plek, dat is de nummer 9", benadrukt de goalgetter in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine.

"Vanaf het moment dat ik bij Zulte Waregem toekwam, werd ik daar gezet en na twintig minuten scoorde ik al. Als je me daarentegen aan de zijkant zet, zal ik nooit zo productief zijn, want dat is niks voor mij", benadrukt Harbaoui. "En op de bank ga ik zeker niet scoren... Francky Dury begreep snel dat hij me geen zaken moest vragen waartoe ik niet in staat ben."

Poll: Had Harbaoui bij Anderlecht meer kansen als centrumspitsen moeten krijgen?

TAGS  I  Harbaoui  I   Zulte Waregem  I   Anderlecht  I   Dury  I   Vanhaezebrouck

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023