'Niet alleen Gent, maar ook deze Belgische topclub denkt aan Kaminski'

'Niet alleen Gent, maar ook deze Belgische topclub denkt aan Kaminski'
Dinsdag 01 mei 2018 - 08:00   I  

Thomas Kaminski is bij KV Kortrijk bezig aan een uitstekend seizoen. De 25-jarige doelman is nu al voor het tweede seizoen op rij een vaste waarde en is er met zijn goede prestaties zelfs in geslaagd om de aandacht van enkele Belgische topclub te trekken.

Maandag raakte al beken dat AA Gent een oogje heeft op Kaminski. In de Arteveldestad houden voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie serieus rekening met een vertrek van eerste doelman Lovre Kalinic, en daarom speuren ze alvast de markt af naar een waardige vervanger.

Het staat in de sterren geschreven dat Kalinic komende zomer naar de Premier League - of een andere grotere competitie - zal verhuizen en dan moet de opvolger van de Kroaat meteen klaarstaan. Kaminski bewijst dat hij na zijn mislukte passage bij Anderlecht klaar is voor een nieuwe kans aan de Belgische top.

Gent of... Club Brugge?

Als Gent de doelman effectief naar de Ghelamco Arena wil halen, zal het kort op de bal moeten spelen. Naast De Buffalo's is namelijk ook Club Brugge geïnteresseerd. Het is een publiek geheim dat blauw-zwart Kaminski al langer dan vandaag volgt.

Momenteel is het niet duidelijk of Kenneth Vermeer (lang geblesseerd, nvdr.) definitief in Brugge blijft. Vertrekt de Nederlander, dan gaat Club sowieso op zoek naar een nieuwe doelman. En dan is Kaminski één van de eerste mannen die in beeld is.

Poll: Is Kaminski klaar voor een nieuwe kans bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Kaminski  I   Club Brugge  I   KV Kortrijk  I   AA Gent  I   Anderlecht

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024