Deze twee Belgische topclubs denken aan Zinho Gano

Deze twee Belgische topclubs denken aan Zinho Gano
Dinsdag 01 mei 2018 - 07:25   I  

Speelt Zinho Gano ook volgend seizoen nog bij KV Oostende? De kans lijkt eerder klein. In de Versluys Arena willen ze met de grove borstel door de huidige spelerskern gaan en Gano dreigt één van de slachtoffers te worden.

KVO haalde Gano vorige zomer nog met veel tromgeroffel weg bij Waasland-Beveren, waar hij uitstekend aan het seizoen was begonnen. Bij Oostende kende de targetspits de nodige moeite om zich door te zetten, al zeker na een dispuut met de trainer.

Gano verdween zelfs heel even uit beeld. Nadien keerde het jeugdproduct van Club Brugge terug bij het eerste elftal, maar een onbetwitste titularis werd Gano nooit meer. En daarom heeft technisch directeur Hugo Broos beslist dat Gano in het tussenseizoen weg mag bij Oostende.

De West-Vlaamse club legde iets minder dan een jaar geleden nog 2,5 miljoen euro op tafel voor de 24-jarige Gano, maar die zou nu alweer mogen vertrekken voor 2 miljoen euro. Als de Belgische topclubs nog op zoek zijn naar een in België opgeleide spits, dan weten ze hoeveel die moet kosten. Onder meer AA Gent en KRC Genk zouden al voorzichtig aan Gano gedacht hebben.

Poll: Kan Gano mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Gano  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Standard  I   Club Brugge  I   Zulte Waregem  I   Anderlecht

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024