De Witte: "Wij worden oneerlijk behandeld, het is genoeg geweest"

De Witte:
Maandag 30 april 2018 - 19:08   I   door Fabian Morren

Ivan De Witte heeft in een interview op de clubwebsite zwaar uitgehaald naar de scheidsrechters. De foute beslissingen van de videoref gisteren in de wedstrijd tegen Standard zijn de spreekwoordelijke druppel voor de voorzitter van AA Gent.

"Er zijn twee dingen die me heel erg dwarszitten", begint De Witte. "Men heeft er bij de arbitrage een vaudeville van gemaakt. Dat is heel slecht voor de toeschouwers en ik denk dat zij om de duur niet meer weten hoe het in mekaar zit. Ten tweede is het slecht voor het product voetbal waar wij toch allemaal voor staan. Dit kan niet blijven duren. Er moet absoluut verandering in komen, want dan gaan we het voetbal schaden."

"Ik vind het busje en het schermpje een beetje middeleeuws", vervolgt de voorzitter van Gent. "Dat past niet in het profvoetbal. Het ligt soms ook aan de kwaliteit van de scheidsrechter. De ref wist het gisteren helemaal niet meer. Dan kom je terecht bij de totale leiding van de scheidsrechters en de manier waarop de coördinatie gebeurt. Daar is heel veel werk aan te doen."

"Als Gent zijnde hebben we al heel veel reden gehad om ongelukkig te zijn. Ik denk aan alle wedstrijd tegen Standard dit seizoen, ik denk onder meer aan de schwalbe van EDmilson. Er zijn ook de wedstrijden tegen Charleroi, Moeskroen en Antwerp. Ik kan een heel lijstje geven. Daarom zeggen wij tegen de scheidsrechterscommissie dat wij als AA Gent gerespecteerd willen worden en op dezelfde faire manier behandeld wordt als andere clubs. Dat gevoel hebben wij nu minder. Dit kan niet langer duren."

Poll: Wordt Gent oneerlijk behandeld?

TAGS  I  De Witte  I   AA Gent  I   shw

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022