Zware klap voor Genk: 'Absolute sterkhouder vertrekt'

Zware klap voor Genk: 'Absolute sterkhouder vertrekt'
Maandag 30 april 2018 - 18:15   I   door Fabian Morren

Racing Genk is goed bezig en daar heeft Leandro Trossard een groot aandeel in. Hij is bijzonder sterk op dreef. Dat heeft ook journalist Kristof Liberloo van Het Belang van Limburg opgemerkt.

"De Limburgse flankaanvaller is het grootste goudhaantje in de Luminus Arena. Hij heeft kwaliteiten die een uitstekende van een goede voetballer onderscheiden. Een combinatie van inzicht en snelheid. Namen droppen is gevaarlijk, maar Trossard heeft de ogen van De Bruyne", aldus Liberloo.

Vertrek

Een transfer is onvermijdelijk. "Of hij een even grote carrière zal uitbouwen als zijn Genkse voorganger valt af te wachten en waarschijnlijk zelfs te betwijfelen. Maar dat hij KRC op een dag zal verlaten, staat vast. Hopelijk voor het blauw-witte legioen kan Genk de aanbiedingen volgende zomer van zich afslaan. Maar wij vrezen dat Trossard de nieuwe competitie niet in Genk-shirt zal starten."

"Als de Maaslander andere oorden opzoekt, moet hij wel de juiste keuze maken. Een competitie en club op niveau, waar hij aan spelen toekomt. Op zijn 23ste blijft dat het belangrijkste criterium bij de volgende stap. Voor een aanbod uit China moet Trossard meteen bedanken."

Poll: Vertrekt Trossard in de zomer volgens u?

TAGS  I  RC Genk  I   Clement  I   shw

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022