Zetterberg over Anderlecht-Charleroi: 'Zij winnen de wedstrijd'

Zetterberg over Anderlecht-Charleroi: 'Zij winnen de wedstrijd'
Zondag 29 april 2018 - 10:15   I  

Zijn naam nog maar horen is voor veel fans genoeg om te mijmeren over de gloriedagen van Anderlecht. Pär Zetterberg was dan ook een magistrale voetballer, zowel in het truitje van Anderlecht als in het truitje van Charleroi. Hij kijkt dan ook nog steeds met erg veel affectie naar beide ploegen.

Via HLN geeft hij zijn kijk op de wedstrijd en hij denkt dat Anderlecht de wedstrijd snel in handen zal willen nemen. Normaal gezien zullen zij de wedstrijd ook wel winnen, al moet paars-wit opletten op de snedige counters van Charleroi.

Anderlecht gaat volgens mij proberen om van in het begin door te drukken en iets te forceren. Hoe langer ze niet scoren hoe nerveuzer ze zullen worden natuurlijk. Een snelle goal zou ideaal zijn. Charleroi zal wat meer afwachten en spelen op de counter", aldus Zetterberg.

Vele blessures nekken Anderlecht

Verder ziet Zetterberg ook een erg wisselvallend Anderlecht, al een heel seizoen lang. Als ze goed zijn, dan zijn ze ook erg goed. Maar ze kunnen ook erg slecht voetballen in het Astridpark en dat is de Zweed toch niet gewoon van paars-wit.

“Ze kennen te veel ups en downs”, meent de Zweed. “Als ze op hun best zijn, halen ze zeker een behoorlijk niveau, maar als het minder gaat is het gewoon veel te slecht. Ze missen stabiliteit. Natuurlijk heeft dit voor een deel te maken met de vele blessures die ze dit seizoen hebben.”

Hein heeft zich niet kunnen bewijzen

Door de vele blessures heeft Hein zich nog niet echt kunnen bewijzen als T1 van Anderlecht. Volgend seizoen moet hij nog bevestigen of hij de geschikte trainer is voor Anderlecht

“Ik zou graag zien wat Vanhaezebrouck kan presteren als hij een volledige kern tot zijn beschikking heeft. Dan pas kan je hem eerlijk beoordelen op zijn prestaties. We zullen moeten afwachten tot volgend jaar om te zien wat hij met Anderlecht kan bereiken.”

Poll: Wint Anderlecht vandaag?

TAGS  I  Zetterberg  I   Anderlecht  I   Charleroi

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024