Roberto Martinez ziet deze WK-kanshebber schitteren in Spanje

Roberto Martinez ziet deze WK-kanshebber schitteren in Spanje
Zaterdag 28 april 2018 - 20:55   I  

Het WK nadert met rasse schreden en de selectiekoorts begint dan ook stevig toe te nemen. Voor sommige Belgen is het de laatste kans om zich te bewijzen bij de bondscoach en er zijn ook enkele spelers die zich volop aan het bewijzen zijn.

Zo groeit Adnan Januzaj terug naar zijn beste niveau. De ex-speler van Man United is al even op zoek naar zijn goede vorm, maar die lijkt hij nu bij Real Sociedad toch gevonden te hebben. Bovendien kan Januzaj op links uit de voeten en laat dat nu net een zorgenkindje zijn van Martinez.

Adnan Januzaj solliciteert nadrukkelijk voor het WK. Nadat de kwikzilveren Belg al indruk maakte tegen Atlético Madrid, speelde hij weer een uitmuntende match voor zijn ploeg Real Sociedad in de derby tegen Athletic Bilbao. Hij zorgde ook voor een assist in de 3-1 zege. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Groot talent

Januzaj heeft in het verleden al laten zien dat hij een groot talent is, maar toch stokt zijn carrière telkens. Hopelijk raakt hij nu in Spanje wel gelanceerd, want een goede Januzaj is ongetwijfeld een extra wapen voor de Rode Duivels op het WK.

Poll: Zou u Januzaj meenemen naar Rusland?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Real Sociedad  I   Januzaj

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024