Maar 1m72, maar wat een doelpunt van Trossard: "Of ik verrast was?"

Maar 1m72, maar wat een doelpunt van Trossard:
Zaterdag 28 april 2018 - 16:32   I  

Leandro Trossard toont in play-off 1 wat Racing Genk een heel seizoen heeft moeten missen, namelijk een speler van wereldklasse die het verschil kan maken. Gisteren deed hij dat alweer tegen Club Brugge met een heerlijke kopbal.

Trossard meet nochtans maar 1m72, maar zijn techniek staat echt wel op punt. Om die bal op zo een manier dood te laten vallen onder de lat is er weinigen gegund in België. Hij was iets sneller op de bal dan Mechele, die enkel maar kon toezien hoe de bal verdween achter Gabulov.

Trossard weet maar al te goed dat hij goed kan koppen. “Of ik zelf verrast was? Neen, dit was echt de bedoeling. Een bal gericht koppen, dat lukt me wel. Maar je moet natuurlijk niet verwachten dat ik in duel ga met al die vuurtorens. Maar ik put hier vertrouwen uit. Als je dit kan brengen tegen de beste ploeg van het land, dan ben je goed bezig", aldus Trossard volgens Het Nieuwsblad.

Nu wacht Standard

Nu moet Racing Genk op bezoek bij Standard en dat is altijd een lastige verplaatsing. Dat weet ook Trossard. “Misschien wel de moeilijkste verplaatsing van allemaal”, besefte Trossard. “Maar we moeten toch één keer komaf maken met de Rouches. Dit lijkt me het perfecte moment voor verandering.”

Poll: Is deze Trossard te goed voor de Belgische competitie?

TAGS  I  RC Genk  I   Club Brugge  I   Trossard

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024