'Transfer Courtois naar Real Madrid komt plots in stroomversnelling'

'Transfer Courtois naar Real Madrid komt plots in stroomversnelling'
Zaterdag 28 april 2018 - 15:26   I  

Thibaut Courtois en zijn vader kwamen deze week in het nieuws door de klacht aan het adres van Wilmots. Die had Franse journalisten geciteerd die de familie Courtois hadden aangeduid als 'mol' binnen de nationale ploeg.

De speler van Chelsea ontkende de beschuldigingen en heeft nu klacht ingediend. Wat er met die klacht zal gebeuren is voorlopig nog even afwachten en dat geldt ook voor de toekomst van Courtois. Die blijft maar wachten om zijn contract bij Chelsea te verlengen. Niet geheel onlogisch dat de transfergeruchten dan te pas en te onpas komen opduiken.

De grootste flirt is die met Real Madrid. Courtois is na zijn passage bij Atlético dol op de Spaanse hoofdstad en zou (ook omwille van familiale redenen) graag terugkeren naar Madrid. Real Madrid zou hem die kans kunnen geven en dan speelt de doelman ongetwijfeld mee voor de prijzen volgend seizoen.

Zwakke Keylor Navas

Dat Real Madrid een nieuwe doelman kan gebruiken werd deze week nog duidelijk. Real won wel met 1-2 tegen Bayern, maar de doelman van Real Madrid, Keylor Navas, liet geen zekere indruk achter. Ook Aad de Mos vond de prestatie van de doelman zwak. Hij noemde hem tijdens de rust zelfs een "grabbelaar".

Ook Florentino Perez, voorzitter van Real, zal ongetwijfeld gezien hebben dat er in doel bij Real Madrid nog ruimte is voor verbetering. Courtois terughalen naar Madrid lijkt na deze week dan ook weer een pak belangrijker geworden te zijn. Afwachten wat Courtois (na het WK?) zal beslissen.

Poll: Keert Courtois terug naar Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I   Chelsea  I   Courtois

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023