Meunier in oog van de storm bij PSG: "Gebrek aan respect"

Meunier in oog van de storm bij PSG:
Zaterdag 28 april 2018 - 14:48   I  

Thomas Meunier zegt vaak wat hij denkt, maar zijn hart zit op de juiste plaats. Toch is een deel van de PSG-fans niet tevreden met een van de laatste acties van de Rode Duivel. Meunier vond een foto van een tifo van Marseille leuk op Twitter en dat werd hem niet in dank afgenomen door een deel van de fans, die zich dan ook negatief gingen uitlaten over Meunier.

De flankspeler van PSG heeft nu via Twitter gereageerd op die hele heisa. Hij snapt de reactie van de fans niet en verwijt hun een gebrek aan respect. Bovendien bedoelde hij niets verkeerd met die like en heeft dat niets te maken met zijn liefde voor PSG.

“Passie, toewijding en respect draag ik als voetballer hoog in het vaandel. Dat zijn ook waarden die ik als vader probeer door te geven. Ik laat dat ook elk weekend zien op het voetbalveld. Het gebrek aan respect in reacties tegenover mij toont aan hoe er een grens is bij de samenhorigheid van de fans van een club, waar er de voorbije jaren in sneltempo veel veranderd is.”

“Als buitenlander, voetbalfan en speler van Paris Saint-Germain moeten jullie weten dat ik me voor 1.000 procent geef. Daarnaast hou ik van wat er ergens anders in Frankrijk gebeurt. Dat betekent in geen geval dat mijn respect en zin om te strijden voor deze clubkleuren in vraag moet gesteld worden.”

Poll: Zou u zich storen als fan wanneer een speler van je club een foto van een rivaliserende club zou liken?

TAGS  I  Meunier  I   PSG

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023