'Coucke stelt Anderlecht-fans teleur en blaast deze toptransfer af'

'Coucke stelt Anderlecht-fans teleur en blaast deze toptransfer af'
Zaterdag 28 april 2018 - 12:51   I  

Marc Coucke en Luc Devroe weten van aanpakken. Beide heren hebben al drie transfers afgerond en de transfermarkt is nog niet eens geopend. Het is nu al duidelijk dat Anderlecht volgend seizoen een compleet ander gelaat zal hebben dan dit seizoen het geval is.

Toch zijn er dit seizoen ook enkele lichtpunten bij paars-wit. Zo was er in begin heel wat twijfel rond de transfer van Lazar Markovic, maar de speler van Liverpool heeft op korte periode toch heel wat indruk gemaakt. De klasse straalt af van de Serviër. Ondanks het feit dat hij nog niet helemaal fit is, is het nu al duidelijk dat hij Anderlecht naar een hoger niveau kan brengen.

Ook door de fans wordt Markovic gesmaakt en zij zien hem dan ook graag volgend seizoen terug schitteren in het Astridpark. Al ligt een definitieve transfer of een nieuwe leenbeurt moeilijk. Markovic was een dure vogel en Liverpool zal hem niet voor een appel en een ei willen verkopen. De speler zelf ziet een terugkeer naar Liverpool alvast niet zitten.

Transfer van Van Holsbeeck

En dan is er natuurlijk nog een gevoelige kwestie. Markovic was de laatste transfer van Herman Van Holsbeeck en als Coucke de Serviër nu ook zelf naar Anderlecht zal halen geeft de nieuwe voorzitter meteen toe dat Van Holsbeeck wel degelijk een goede transfer heeft gedaan. De vraag is dan ook of Coucke dat zal willen toegeven.

Gisteren wou Vanhaezebrouck niet ingaan op de transfer van Markovic, maar de kans is groot dat die aan zijn laatste wedstrijden bezig is bij Anderlecht. En dat zullen de fans niet graag horen. “Of we Markovic willen houden? Ik ga daar geen commentaar op geven”, aldus Vanhaezebrouck op zijn wekelijkse persbabbel. “Het is nog veel te vroeg om daar iets over te zeggen. We gaan na de laatste competitiewedstrijd de jongens die einde contract zijn evalueren. We doen dat op het einde van het seizoen. Niet nu.”

Poll: Moet Anderlecht vol voor Markovic gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Markovic  I   Liverpool

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023