Boskamp voorspelt: "Meteen gedaan voor Verheyen"

Boskamp voorspelt:
Zaterdag 28 april 2018 - 11:19   I  

KV Oostende maakte eerder deze week bekend dat Gert Verheyen volgend seizoen huidige hoofdtrainer Adnan Custovic opvolgt. Het wordt voor Verheyen zijn eerste opdracht als clubtrainer. Johan Boskamp twijfelt niet aan het kunnen van de ex-aanvaller, maar des te meer aan de veranderingen bij KV Oostende.

"Je moet je je afvragen wat er straks nog overblijft daar in Oostende", stelt Boskamp zich in Het Belang van Limburg vragen over de huidige gang van zaken bij KVO. "Heel wat spelers moeten er weg. Ik weet niet wat Coucke daar achtergelaten heeft, maar Lombaerts die zal wel lekker blijven. Wat hij daar kan verdienen, krijgt hij bij een andere ploeg niet.”

"Ondanks al dat uitgaand verkeer blijven ze bij Oostende dromen van play-off 1. Als de resultaten dan de eerste drie maanden tegenvallen, is het gelijk gedaan voor Verheyen", voorspelt de Nederlander. "Hoe je het draait of keert, je blijft als trainer altijd afhankelijk van je spelersmateriaal. En voor play-off 1 moeten ze in Oostende extra kwaliteit halen, want hiermee redden ze het niet."

Poll: Gaat Verheyen het goed doen bij KV Oostende?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Boskamp

woensdag 31 mei 2023

dinsdag 30 mei 2023

maandag 29 mei 2023