'Nieuwe update in transferdossiers Coosemans en Vanlerberghe'

'Nieuwe update in transferdossiers Coosemans en Vanlerberghe'
Zaterdag 28 april 2018 - 08:49   I  

KV Oostende is onlangs een nieuwe weg ingeslagen. Voorzitter Marc Coucke verkaste naar RSC Anderlecht en werd in de Versluys Arena opgevolgd door Peter Callant. Met Gert Verheyen heeft KVO al een nieuwe trainer, nu moeten er nog enkele gerichte versterkingen volgen.

Met de aanwerving van Verheyen hopen ze bij Oostende ongetwijfeld op een soort van sneeuwbaleffect. Heel wat mensen zijn lovend over Verheyen, die de voorbije jaren indruk maakte met zijn tactische aanpak bij de nationale U19 en zijn rake analyses bij wedstrijden.

Coosemans voorlopig te duur

De komst van Verheyen moet er nu voor zorgen dat ook interessante spelers de weg naar de Versluys Arena vinden. In eerste instantie hoopt Oostende zich straks te versterken met Colin Coosemans, de 25-jarige doelman die samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League tuimelde.

KVO informeerde al bij Mechelen, maar de West-Vlamingen zullen een grotere inspanning moeten doen als ze Coosemans effectief willen strikken. Het Laatste Nieuws meldt dat de financiële voorwaarden die Oostende te bieden heeft niet met de eisen van KV en Coosemans. Van een akkoord is dus nog lang geen sprake.

Wat met Vanlerberghe?

Voorts hoopt sportief directeur Hugo Broos ook Jordi Vanlerberghe binnen te halen. De polyvalente middenvelder komt bij Club Brugge nauwelijks aan spelen toe en hoopt met het oog op volgend seizoen op een oplossing. Het valt nog af te wachten of KVO gaat doorduwen voor Vanlerberghe. Ook in dit geval zou de transferprijs een struikelblok kunnen vormen. Een uitleenbeurt is een optie, maar Callant gaf eerder al te kennen dat hij zo weinig mogelijk spelers wil huren.

 

Poll: Kan KV Oostende deze twee spelers halen?

TAGS  I  Coosemans  I   KV Mechelen  I   Vanlerberghe  I   Club Brugge  I   KV Oostende  I   Verheyen

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024