Clement reageert na openlijk geruzie tussen Pozuelo en Malinovskyi

Clement reageert na openlijk geruzie tussen Pozuelo en Malinovskyi
Vrijdag 27 april 2018 - 23:00   I  

Het was een opmerkelijk beeld tijdens KRC Genk-Club Brugge. Toen de thuisploeg een vrijschop kreeg maakten sterkhouders Alejandro Pozuelo en Ruslan Malinovskyi openlijk ruzie op het veld over wie de vrije trap zou gaan nemen.

Uiteindelijk trok kapitein Pozuelo het laken naar zich toe. Hij toonde zich verbaal sterker dan Malinovskyi, en dat terwijl de bal uitstekend lag voor een linksvoetige. Het gevolg was overigens pijnlijk: Pozuelo mikte het leer in de muur.

Na het laatste fluitsignaal werd Genk-trainer Philippe Clement gepeild naar zijn mening over de bewuste fase. Hij bluste het brandje subtiel. “Dat ze geen ruzie hadden mogen maken? Dat klopt. Maar het is een hele kleine anekdote in deze wedstrijd. Dat we zoiets vermijden en het een werkpunt is naar de toekomst toe? Ja, oké, dat is waar.”

“We zullen daar over praten zoals we altijd over alle kleine punten praten”, ging Clement verder. “En toch is het geen hoofditem na deze goede wedstrijd, denk ik”, besloot de coach van de Limburgers met de glimlach.

Poll: Wie had de vrijschop moeten nemen?

TAGS  I  Clement  I   Pozuelo  I   Malinovskyi  I   RC Genk  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024