Iniesta neemt afscheid van Barça en denkt meteen aan...Club Brugge

Iniesta neemt afscheid van Barça en denkt meteen aan...Club Brugge
Vrijdag 27 april 2018 - 16:25   I  

Andres Iniesta is bezig aan zijn laatste maanden bij Barcelona. Dat was eigenlijk al wel geweten, maar de Spanjaard maakte het vandaag ook officieel op een persconferentie. Iniesta heeft er een indrukwekkende carrière opzitten bij de Catalanen. Hij speelde (voorlopig) 670 wedstrijden voor Barcelona, waarvan 130 in de Champions League.

Zijn debuut voor Barcelona maakte hij trouwens tegen Club Brugge. En toen hem gevraagd werd welk moment het mooiste was uit zijn carrière haalde hij net die wedstrijd aan. Dat was in 2002, toen onder trainer Louis Van Gaal. Brugge zal dus altijd een speciaal plekje in zijn hart hebben.

"Dat was mijn debuut voor Barcelona op het veld van Brujas. Ik heb het geluk gekend veel prijzen te pakken en veel mooie momenten te beleven, maar die eerste keer bij het A-elftal, daar is alles mee begonnen. Daarom blijft het voor mij ook het meest gedenkwaardige moment", aldus Iniesta volgens Sport/Voetbalmagazine.

Toekomst?

Over zijn toekomst wou de middenvelder niet al te veel kwijt, maar in Europa ligt die niet. "Ik heb altijd gezegd dat ik nooit tegen FC Barcelona wil voetballen. Maar ik wil mij nu eerst concentreren op het afwerken van dit seizoen. De dubbel pakken en vervolgens het WK in Rusland. Ten gepaste tijde zal ik bekend maken waar ik daarna naartoe ga. Ik wil nu vooral genieten van de laatste wedstrijden in dit shirt", aldus Iniesta.

 

Poll: Bestaan spelers met zo'n clubliefde nog vandaag?

TAGS  I  Barcelona  I   Club Brugge  I   Iniesta

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022