'Opvolger Wenger eist dit ongelofelijke transferbudget bij Arsenal'

'Opvolger Wenger eist dit ongelofelijke transferbudget bij Arsenal'
Vrijdag 27 april 2018 - 11:45   I  

Arsène Wenger is aan zijn laatste weken bezig als trainer van Arsenal. Na afloop van dit seizoen houdt Franse oefenmeester het - na 22 jaar - voor bekeken bij de Londense topclub. Wie Wenger straks zal opvolgen, is nog niet duidelijk. Eén van lijkt de belangrijkste kandidaat: Luis Enrique.

De Spaanse trainer geniet na een succesvolle periode bij FC Barcelona van een sabbatjaar, maar zou volgend seizoen graag opnieuw ergens aan de slag gaan. Arsenal en Enrique zouden al meermaals rond de tafel gezeten hebben en zelfs al concreet aan het onderhandelen zijn.

Enrique zal evenwel niet zomaar 'ja' zeggen op een voorstel van The Gunners. De Spanjaard wil garanties op transfervlak om meteen mee te kunnen doen voor de titel. Volgens diverse Engelse media eist Enrique dan ook een transferbudget van 200 miljoen pond, omgerekend een slordige 230 miljoen euro.

Het is de bedoeling van Enrique om de huidige kern gericht te versterken zodat hij ploegen als Manchester City, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool en Chelsea meteen het vuur aan de schenen kan leggen in de Premier League.

Poll: Kan Arsenal volgend seizoen meedoen voor de titel?

TAGS  I  Luis Enrique  I   Wenger  I   Arsenal  I   Barcelona

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023