Vandenbempt: "Dat is Verheyen zijn grootste kwaliteit"

Vandenbempt:
Vrijdag 27 april 2018 - 09:27   I  

Gert Verheyen gaat de uitdaging aan en wordt dan toch trainer van een ploeg in 1A. In het verleden heeft Verheyen altijd volgehouden dat die stap niets voor hem was, maar uiteindelijk zwicht hij dan toch. De drang blijkt dan toch te groot zijn.

Peter Vandenbempt vergelijkt dat met de drang om kinderen te krijgen. "Voor Gert was het met trainer worden hetzelfde als bij andere mensen met trouwen en kinderen krijgen. Eerst denk je: niet voor mij en dan ben je ineens klaar en kan het niet snel genoeg gaan. Het grote avontuur", aldus Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

"Hij houdt van mensen"

Vandenbempt twijfelt er niet aan dat Verheyen het zal maken als trainer. Naast zijn gigantische voetbalkennis heeft hij namelijk nog een andere belangrijke kwaliteit. Misschien wel zijn belangrijkste kwaliteit. "Verheyen heeft geen groot ego, wil niet scoren, spreekt in goed geformuleerde zinnen en met respect voor spelers en trainers. Want naast zijn grote voetbalkennis heeft Gert een nog veel grotere kwaliteit: hij houdt van mensen", aldus Vandenbempt.

Poll: Zal Verheyen het maken als trainer?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Vandenbempt

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024