Tienkoppig Atlético zet op veld van Arsenal belangrijke stap naar EL-finale

Tienkoppig Atlético zet op veld van Arsenal belangrijke stap naar EL-finale
Donderdag 26 april 2018 - 22:57   I  

Atlético Madrid heeft donderdagavond een belangrijke stap richting de finale van de Europa League gezet. Het speelde op het veld van Arsenal tachtig minuten met een man minder, maar behaalde toch een 1-1-uitgangspositie. Ook Marseille, dat thuis met 2-0 van Red Bull Salzburg won, kan de finale al ruiken.

Arsenal-Atlético 1-1

Na tien minuten spelen zag het er heel benard uit voor Atlético. Vrsaljko pakte twee keer geel en moest al héél vroeg van het veld. De bezoekers moesten verder met tien, maar slaagden er goed in om de boel dicht te houden. Arsenal bonkte een hele match op de deur, maar pas op het uur kon Lacazette een beresterke Oblak verschalken: 1-0.

De Engelsen roken bloed en gingen op zoek naar de 2-0, maar het doelpunt viel aan de overkant. Op een counter maakte de dodelijke Griezmann er 1-1 van en zo doet Atlético uiteindelijk de beste zaak.

Marseille-Salzburg 2-0

Marseille deed een nog veel betere zaak dan Atlético. De Zuid-Franse club won in eigen huis met 2-0 van Salzburg na doelpunten van Thauvin en N'Jie. De 1-0 van Thauvin kwam er na hands van de vleugelaanvaller, maar dat had de scheidsrechter niet in de mot.

Poll: Wie wint de Europa League?

TAGS  I  Arsenal  I   Atlético Madrid  I   Marseille  I   Salzburg

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022