'Club Brugge, Anderlecht, Gent én Antwerp azen op revelatie uit JPL'

'Club Brugge, Anderlecht, Gent én Antwerp azen op revelatie uit JPL'
Donderdag 26 april 2018 - 13:00   I  

Hoewel in het Jan Breydelstadion momenteel de focus ligt op het binnenhalen van de titel, maken Vincent Mannaert en co achter de schermen ook al werk van de nakende transferperiode. Komende zomer hoopt Club Brugge zich opnieuw gevoelig te versterken.

Eén van de spelers die alvast op het verlanglijstje van blauw-zwart staat, is Taiwo Awoniyi. Liverpool verhuurt de Nigeriaanse aanvaller dit seizoen aan Moeskroen, en daar doet die het heel goed. Een tijdje geleden raakte al bekend dat zowel Anderlecht als Club Brugge Awoniyi in het vizier heeft.

Ondertussen is het evenwel duidelijk dat het Club Brugge is dat doordrukt om Awoniyi binnen te halen. In maart, tijdens de internationale break, was er al voor het eerst contact tussen de betrokken partijen. CEO Vincent Mannaert is bezig met het dossier: "Awoniyi beschikt over een interessant profiel. Hij is jong en heeft een zeker potentieel. Zijn kwaliteiten zijn vergelijkbaar met die van Wesley, maar hij is nog niet heel efficient en krachtig", klinkt het in Sport/Foot Magazine.

Niet alleen Club Brugge, maar ook Anderlecht, AA Gent en Royal Antwerp FC zouden ondertussen al naar de transfervoorwaarden van Awoniyi geïnformeerd hebben. Alle clubs zouden Awoniyi liefst definitief aantrekken, al zou Gent niet onmiddellijk 'neen' zeggen tegen een uitleenbeurt. Club beschikt over de beste papieren, maar als Liverpool het contract van Awoniyi straks verlengt en een hoge transferprijs eist, is de kans klein dat de spits volgend seizoen in blauw en zwart speelt.

Poll: Zou Awoniyi een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Awoniyi  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Moeskroen  I   Liverpool

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024