Burnley neemt beslissing over toekomst geblesseerde Defour

Burnley neemt beslissing over toekomst geblesseerde Defour
Woensdag 25 april 2018 - 15:27   I  

Steven Defour ligt al een tijdje in de lappenmand en werkt volop aan zijn terugkeer. Zijn ploeg, Burnley, doet het verrassend goed in Engeland en maakt zelfs een grote kans om volgend seizoen Europees te spelen.

Dat zal naar alle waarschijnlijkheid met Steven Defour te zijn. Bij Burnley zijn ze de goede periode voor zijn blessure niet vergeten en zouden ze graag het contract van Defour verlengen. Ook Defour zelf geniet van zijn periode in de Premier League en gaat met Burnley rond de tafel zitten.

De Rode Duivel (30) heeft bij de verrassing in de Premier League nog een overeenkomst voor een jaar, maar die wordt opengebroken met minstens een jaar. Na het seizoen gaat zijn makelaar om de tafel met het Burnleybestuur om te praten over een nieuw contract, los van de optie. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Mee naar het WK?

Ook het WK in Rusland staat voor de deur, maar de kans dat Defour meegaat is bijzonder klein. Als hij voor het WK nog fit geraakt is het nog maar de vraag of Roberto Martinez hem ten koste van een andere speler zal willen meenemen naar Rusland.

Poll: Zou u een fitte Defour nog meenemen naar het WK?

TAGS  I  Defour  I   Burnley

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022