Gaat deze Belgische topclub toch nog verrassend met Benavente aan de haal?

Gaat deze Belgische topclub toch nog verrassend met Benavente aan de haal?
Woensdag 25 april 2018 - 13:01   I  

Gisteren maakte Charleroi bekend dat Christian Benavente, de smaakmaker op Mambourg, zijn contract verlengd had met maar liefst vier seizoenen. Daarmee leken club en speler duidelijk te maken dat geïnteresseerde clubs een transfer konden vergeten.

Toch schrijft L'Avenir nu dat een transfer wel degelijk nog steeds mogelijk is. Het is absoluut niet zeker dat de Peruviaan volgend seizoen ook nog in Charleroi voetbalt. Al staat Charleroi nu wel steviger in de schoenen als het binnenkort zal moeten onderhandelen.

Anderlecht zou volgens de krant dus nog steeds met Benavente aan de haal kunnen gaan, al zal Coucke dan wel wat dieper in die portefeuille moeten grabbelen. Al is de jonge speler dat geld wellicht wel waard en zou hij ook een smaakmaker in het Astridpark kunnen worden.

Duitse interesse

Al is er ook nog steeds interesse uit het buitenland. Zo kwamen Wolfsburg en Dortmund Benavente al enkele keren bekijken en zouden ook zij geïnteresseerd zijn in zijn diensten. Charleroi zit door zijn contractverlenging dan wel in een luxepositie, maar zekerheid dat hij ook volgend seizoen schittert bij de Carolo's is er dus nog steeds niet.

Poll: Speelt Benavente volgend seizoen nog bij Charleroi?

TAGS  I  Anderlecht  I   Wolfsburg  I   Dortmund  I   Benavente

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024