Frank Raes lanceert nieuw voorstel: "Play-off 1 met nul punten starten"

Frank Raes lanceert nieuw voorstel:
Woensdag 25 april 2018 - 09:30   I   door Redactie

Frank Raes is - in tegenstelling tot vele voetbalfans - voor een behoud van de play-offs. Dat zei de commentator van Sporza en Proximus op Radio 1. Raes vindt dat de nadelen niet opwegen tegen de voordelen. Hij wil zelfs de play-offs met nul punten laten starten.

"Ik ben een absolute voorstander van de play-offs. Ze zeggen dat de halvering oneerlijk is, maar het werkt. Deze play-offs zijn ontzettend spannend, zonder die halvering was het gedaan geweest en was Club Brugge al lang kampioen", zegt Raes.

"Dan heb je zo'n competitie zoals in Duitsland of Frankrijk, waar het al gedaan is eigenlijk", vervolgt Raes. "PSG is al kampioen, Bayern is alweer kampioen. Saai. Bij ons is het niet saai, het is boeiend. We zien elke week leuke, spannende wedstrijden. Ik ben zelfs voor de play-offs beginnen met nul punten. Zes ploegen met nul punten en dan ertegenaan."

Poll: Vindt u het een goed idee om iedereen met nul te laten starten in Play-off 1?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Beerschot-Wilrijk  I   Raes

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024