Antwerp neemt erg opvallend besluit over publiekslieveling Hairemans

Antwerp neemt erg opvallend besluit over publiekslieveling Hairemans
Dinsdag 24 april 2018 - 16:23   I  

Antwerp is dol op Geoffry Hairemans en Geoffry Hairemans is dol op Antwerp. Hij is niet alleen het hart van de club, maar ook de schilder. Hij zet de lijnen uit en schildert bij momenten kunstwerken op een voetbalveld die weinig andere spelers op de Belgische velden in hun mars hebben.

Antwerp verlengde eerder dit seizoen het contract al van Hairemans, maar dat was blijkbaar niet voldoende. De club besloot nu om zijn contract nogmaals te verlengen. Daardoor ligt de publiekslieveling van Antwerp nu vast tot 2021. Dat weet Gert Gysen van Het Nieuwsblad.

Stap hogerop

Onlangs had Hairemans het nochtans over de volgende stap in zijn carrière. Hairemans speelde dit seizoen al uitstekend, maar was er zeker van dat hij nog beter kan. “Dit is zonder twijfel mijn beste seizoen ooit. En niet onbelangrijk: ik voel dat ik ook nog veel groeimarge heb. Als ik in een nog betere ploeg een kans zou krijgen, dan kan ik mijn mannetje wel staan. Dat weet ik nu. Maar ik ga zeker niet beginnen zweven. Ik blijf altijd met de voetjes op de grond.”

 

Poll: Kan Hairemans ook een stap hogerop?

TAGS  I  Hairemans  I   Antwerp

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024