'Manchester United zet spectaculaire ruil op poten voor Cristiano Ronaldo'

'Manchester United zet spectaculaire ruil op poten voor Cristiano Ronaldo'
Dinsdag 24 april 2018 - 09:00   I  

In Manchester dromen ze al een tijdje van een terugkeer van Crisitiano Ronaldo. Ook voor de Portugees zal United altijd een speciaal plekje blijven hebben in zijn hart. Een terugkeer wordt echter moeilijk, want na zijn straffe prestaties zal voorzitter Fiorentino Perez niet geneigd zijn om zijn sterspeler te laten vertrekken.

Volgens The Daily Express was Real Madrid wel van plan om een bod uit te brengen op de 25-jarige Pogba. Florentino Perez, de voorzitter van De Koninklijke, is ondanks meerdere tegenvallende prestaties in de Premier League gecharmeerd door de excentrieke middenvelder.

En net daarvan wil United nu profiteren volgens Don Balon om Ronaldo terug naar Old Trafford te halen. Zij zouden Pogba én 75 miljoen euro willen bieden om Ronaldo en Perez te overtuigen. Een gigantisch bedrag voor een speler van 33. Zelfs al gaat het om Cristiano Ronaldo.

Nu of nooit

Het lijkt wel stilaan de laatste kans te gaan worden voor United. Ronaldo denkt al aan de volgende stap in zijn carrière en zou daarbij pistes volgen in de MLS en in China. In Amerika zou hij een absolute sterk kunnen worden, terwijl hij zichzelf in China als commercieel product zou kunnen lanceren. Ronaldo is namelijk meer dan een voetballer alleen. Hij is ook een zakenman en een erg goede ook.

Poll: Lukt het United om Ronaldo terug te halen?

TAGS  I  Real Madrid  I   Manchester United  I   Ronaldo  I   Pogba

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024