'Wegen van AA Gent en absolute smaakmaker scheiden'

'Wegen van AA Gent en absolute smaakmaker scheiden'
Dinsdag 24 april 2018 - 06:45   I  

AA Gent is helemaal weggezakt in play-off 1. Het begon fantastisch met een 6/6 tegen Anderlecht en Club Brugge en de fans begonnen dan ook stilaan te dromen van meer. Nu wordt zelfs de twee plek nog erg moeilijk voor Vanderhaeghe en zijn troepen.

Volgens Japanse bronnen zou het huwelijk van Kubo en AA Gent na dit seizoen kunnen ophouden. De Japanner heeft bij Vanderhaeghe niet meer dezelfde status als voor zijn komst. Zo kwam hij tijdens de play-offs amper in actie. Nochtans is de Japanner elk seizoen goed voor zijn doelpunten. Onder HVH maakte hij in een half seizoen 11 goals, nu zit hij aan 9 stuks. Daarmee is hij de tweede beste schutter van AA Gent

Toch denken ze dat het nieuwe systeem van Vanderhaeghe voldoende is voor Kubo om niet verder te doen bij AA Gent. "Na het seizoen zal moeten bekeken worden of Kubo een belangrijke speler blijft voor de coach van AA Gent", luidt het daar in Japan volgens Het Laatste Nieuws. "Dan zal moeten gediscussieerd worden over de rol van Yuya in het team. Er zal moeten bekeken worden of het huwelijk tussen AA Gent en Kubo nog steeds een goed huwelijk is en of het goed is voor beide partijen om samen verder door te gaan of niet."

Vreemde vogel

Volgens Het Laatste Nieuws ligt Kubo ook niet zo goed in de groep. Hij zou wat een einzelgänger zijn, zowel op als naast het veld. Toch is de Japanner niet de meest geliefde speler in de kleedkamer, omdat hij nogal een einzelgänger is. Die lijn trekt hij soms ook door op het veld. Zo herinneren we ons een match op Eupen, waar Kubo het ploegbelang helemaal ondergeschikt maakte aan de drang naar eigen succes.

Poll: Moet AA Gent Kubo van de hand doen?

TAGS  I  AA Gent  I   Kubo

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024