'Cobbaut kiest nu zelf voor deze Belgische topclub'

'Cobbaut kiest nu zelf voor deze Belgische topclub'
Dinsdag 24 april 2018 - 06:17   I  

Elias Cobbaut is op dit moment ongetwijfeld één van de meest gewilde Belgen. Samen met KV Mechelen degradeerde hij uit de Jupiler Pro League, maar Cobbaut was tijdens het reguliere seizoen één van de weinige lichtpunten bij zijn ploeg.

De interesse in de linksvoetige verdediger is dan ook groot. Zowel Anderlecht, Club Brugge als Racing Genk zouden de jonge Belg graag aantrekken. Een linksvoetige flankverdediger met de Belgische nationaliteit en aanvallende impulsen, die zijn niet dik gezaaid. De interesse in Cobbaut is dan ook vrij logisch.

Nog logisch: Cobbaut moet binnenkort een belangrijke keuze maken. Maar die keuze lijkt Cobbaut al gemaakt te hebben. Hij zou het liefst naar Anderlecht trekken, want daar zijn de speelkansen voor Cobbaut het grootst. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Bod van Genoa

Cobbaut geniet ook concrete interesse van Genk en Club Brugge, maar Anderlecht is zijn eerste keus. Bij paars-wit zijn de linksvoetige verdedigers dungezaaid en dat opent perspectieven, zeker aangezien hij links én centraal uit de voeten kan. Het Italiaanse Genoa deed een bod, maar Cobbaut groeit liever bij een Belgische topclub.

Poll: Slimme keuze van Cobbaut?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Anderlecht; Cobbaut

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024