Slecht nieuws voor Kevin De Bruyne

Slecht nieuws voor Kevin De Bruyne
Maandag 23 april 2018 - 07:40   I  

Pech voor Kevin De Bruyne. De Rode Duivel heeft een fantastisch seizoen achter de rug en heeft de titel met Manchester City al beet, maar een een individuele trofee zat er niet in. Zo moest KDB zich neerleggen bij het feit dat Mohamed Salah de PFA Player of the Year werd in de Premier League.

Als er iemand een nóg beter seizoen dan De Bruyne doormaakt, dan is het wel Mo Salah. Liverpool nam de Egyptenaar vorige zomer over van AS Roma, en dat bleek een goede zet. Enkel en alleen in de Premier League zit Salah al aan 31 doelpunten. Als hij nog één keer scoort, breekt hij zelfs het record van Alan Shearer en Cristiano Ronaldo.

De Bruyne werd tweede, Tottenham-spits Harry Kane derde. Leroy Sané en David Silva, ploegmaats bij Manchester City, en David De Gea (Manchester United) vervolledigden de top vijf.

"Dit is echt een hele eer voor mij. Ik vind het een geweldig gevoel. Ik heb ontzettend hard gewerkt en ben dan ook heel blij dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen", vertelde een glunderende Salah.

Poll: Is Salah een verdiende winnaar?

TAGS  I  De Bruyne  I   Salah  I   Manchester City  I   Liverpool

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024