Clement over Anderlecht: "Goed voor het Belgische voetbal"

Clement over Anderlecht:
Zondag 22 april 2018 - 14:54   I  

Philippe Clement glunderde gisteren na de wedstrijd. De zege tegen Anderlecht deed duidelijk deugd en Genk deed dat trouwens met mooi voetbal op de mat te brengen. Al stak Clement na de wedstrijd ook pluimen op de hoed van Anderlecht.

Volgens hem was paars-wit, vooral in de eerste helft, erg goed. Hij zag dan ook propaganda voor het Belgische voetbal gisteren. "Als je onze voorbije wedstrijden bekijkt, hebben we alleen tegen Standard gekregen wat we verdienden. De efficiëntie was er vandaag ook nog niet, maar desondanks is dit een dik verdiende overwinning. Maar ook Anderlecht was sterk, zeker in de eerste helft. Het was dus een goede partij voor het Belgisch voetbal. We zijn blij dat we die dan terecht winnend kunnen afsluiten."

Waar eindigt dit Genk?

Genk speelt sterke play-offs, maar werd daar tot nog toe karig voor beloond. Als nu ook de punten beginnen binnen te stromen, dan weet niemand waar Genk uiteindelijk kan eindigen. Toch houdt Clement voorlopig de druk nog wat af.

"Wij zijn al sinds december aan een inhaalrace bezig. Dat is niet gemakkelijk, ook mentaal. Maar de groep gaat er goed mee om. En je ziet dat we tegen iedereen mogelijkheden hebben om te winnen. We gaan tot de laatste speeldag alles geven en dan zien we wel waar het schip strandt", aldus Clement.

Poll: Hebt u genoten van de wedstrijd?

TAGS  I  RC Genk  I   Clement  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024