Maakt Yannick Ferrera comeback bij deze Belgische club?

Maakt Yannick Ferrera comeback bij deze Belgische club?
Zondag 22 april 2018 - 09:21   I  

Yannick Ferrera begon aan het huidige seizoen als trainer van KV Mechelen, maar hij werd na een periode met barslechte resultaten aan de kant geschoven. De Spaanse Belg maakte van de gelegenheid gebruik om even te bezinnen, maar voelt zich ondertussen opnieuw klaar om ergens aan de slag te gaan.

Vlak na zijn ontslag bij Mechelen kreeg Ferrera een telefoontje van KV Kortrijk, maar hij bedankte voor de interesse. De Kerels stelden niet veel later Glen De Boeck aan. De jonge trainer had even geen zin om opnieuw ergens trainer te zijn. Maar toch is het niet uitgesloten dat we Ferrera binnenkort terug zien in de Jupiler Pro League.

Met het oog op volgend seizoen is STVV alvast op zoek naar een nieuwe trainer. Ferrera coachte De Kanaries enkele seizoenen geleden nog, tot hij er werd weggehaald door Standard. Het is niet duidelijk of Ferrera openstaat voor een tweede ambtstermijn op Stayen, maar hij zou wel eens kunnen passen in het vooropgestelde profiel van de clubleiding.

Waasland-Beveren

Daarnaast gaat ook Waasland-Beveren wellicht alweer op zoek naar een nieuwe trainer. Sven Vermant valt niet in de smaak bij het bestuur van De Leeuwen en bovendien laten ook de resultaten op zich wachten. Het is goed mogelijk dat de opvolger van Philippe Clement na slechts enkele maanden alweer moet vertrekken. Iets voor Ferrera? Als hij ervoor openstaat mogelijk wel.

Poll: Verdient Ferrera een nieuwe kans in België?

TAGS  I  Ferrera  I   KV Mechelen  I   STVV  I   Waasland-Beveren  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024