'Deze Europese topclub kan Messi komende zomer strikken'

'Deze Europese topclub kan Messi komende zomer strikken'
Zaterdag 21 april 2018 - 13:36   I  

Lionel Messi is ondertussen 30 jaar oud en de Argentijnse balvirtuoos komt al zijn hele professionele carrière uit voor FC Barcelona. Het heeft er veel van weg dat Messi in Europa nooit meer voor een andere club zal uitkomen, al wordt hij nu wel in verband gebracht met een opmerkelijke transfer.

Doordat Arsenal momenteel in onderhandeling is met Luis Enrique, zou de Londense topclub plots in polepositie liggen om Lionel Messi binnen te halen – áls die beslist om Barcelona te verlaten uiteraard. Dat meldt The Express op zaterdag.

Enrique had altijd al een goede band met Messi en het is niet uitgesloten dat beide heren ooit opnieuw met elkaar willen samenwerken. In het verleden probeerde Manchester City al eens om Messi naar de Premier League te halen, maar toen hapten Barça en Messi niet toe.

700 miljoen euro

Als Arsenal er effectief van droomt om Messi naar het Emirates Stadium te halen, dan begint het best nu al te sparen. In het contract van De Vlo staat een afkoopclausule, maar die bedraag zomaar even 700 miljoen euro.

Poll: Denk jij dat Messi ooit nog bij een andere Europese club gaat spelen?

TAGS  I  Messi  I   Barcelona  I   Arsenal  I   Luis Enrique

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024