'Deze Belgische topclub ligt op koers om Van Crombrugge vast te leggen'

'Deze Belgische topclub ligt op koers om Van Crombrugge vast te leggen'
Vrijdag 20 april 2018 - 18:00   I  

Hendrik Van Crombrugge doet het huidige seizoen nog uit bij KAS Eupen, maar vanaf volgend seizoen is de doelman zo goed als zeker niet meer Am Kehrweg te bewonderen. Van Crombrugge wil hogerop en heeft de ploegen voor het uitkiezen.

Zowat iedere Belgische topclub dacht of denkt wel aan Van Crombrugge. Volgens Het Nieuwsblad ligt is er ook één van die Belgische topclubs die perfect op koers ligt om de sterkhouder van Eupen binnen te halen: RSC Anderlecht.

Marc Coucke en Luc Devroe hebben beslist dat paars-wit, ongeacht of Matz Sels blijft of niet, een nieuwe doelman nodig heeft. Concurrentie kan geen kwaad en daarom hoopt Anderlecht Van Crombrugge ook aan zich te binden.

De concurrentie van AA Gent en Standard hoeven de Brusselaars al niet meer te vrezen. Beide ploegen zouden de vraagprijs van Eupen, minstens 3 miljoen euro, te hoog vinden. En dat wil zeggen dat Luc Devroe voorlopig vrij spel lijkt te hebben in dit dossier. Of gaat Club Brugge zich alsnog met de zaken bemoeien? Of KV Oostende? Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Is Van Crombrugge klaar voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Eupen  I   KV Oostende

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024