Defour keert terug naar België voor erg opvallende carrièrestap

Defour keert terug naar België voor erg opvallende carrièrestap
Vrijdag 20 april 2018 - 12:35   I  

Steven Defour is momenteel nog steeds aan het revalideren na een knieblessure. Een erg slecht moment, want binnenkort komt het WK eraan. Voor Defour wordt het dan ook erg spannend, want de plaatjes op het Belgische middenveld zijn erg duur.

Ondertussen zal Defour even terugkeren naar België om zijn kwaliteiten als co-commentator te etaleren. Dit weekend maakt hij voor Eleven Sports zijn debuut namelijk als co-commentator tijdens de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham.

Defour is niet de enige die zijn debuut zal maken, want ook Karel Geraerts mag dit weekend eens kijken of de mediawereld iets voor hem is. De ex-Rode Duivel zal samen met Joeri Devuyst de andere halve finale van de FA Cup tussen Chelsea en Southampton van commentaar voorzien. 

"Kan wedstrijd perfect lezen"

Steven staat erom gekend om als speler een wedstrijd perfect te kunnen lezen. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook als analist zal doen. Bovendien weet hij als voetballer in de Premier League én als Rode Duivel, heel goed wat er momenteel leeft bij de halve finalisten van de FA Cup. Met Karel Geraerts halen we ook een gewezen Rode Duivel binnen die erop gebrand is zijn eerste stappen in de mediawereld te zetten. We zijn dus heel tevreden om met Steven Defour en Karel Geraerts opnieuw twee nieuwe namen als co-commentator te kunnen lanceren”, zegt Jan Mosselmans, hoofdredacteur Eleven Sports.

Poll: Zal Defour dat goed doen?

TAGS  I  Defour  I   Geraerts

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024