'Carcela hakt knoop over toekomst door: hier speelt hij volgend seizoen'

'Carcela hakt knoop over toekomst door: hier speelt hij volgend seizoen'
Vrijdag 20 april 2018 - 07:55   I  

Mehdi Carcela is sinds eind januari opnieuw op de Belgische voetbalvelden te bewonderen. Hoewel de 28-jarige dribbelkont met een conditionele achterstand kampte, tilde hij Standard onmiddellijk naar een hoger niveau. Carcela wordt gehuurd van het Spaanse Granada, maar weet nu al waar hij volgend seizoen speelt.

Volgens La Dernière Heure is het een uitgemaakte zaak: Carcela zal ook volgend seizoen op Sclessin te bewonderen zijn. Standard huurt de speler tot het einde van het seizoen van Granada, maar beschikt ook over een aankoopoptie. Als het 2,5 miljoen euro neertelt, is Carcela weer écht een Rouche.

Hoewel er nog geen sprake is van een officiële deal, bestaat er geen twijfel meer over dat Carcela straks de definitieve overstap naar 'zijn' Luik maakt. Voor het einde van deze maand zal de Marokkaan zijn krabbel onder een driejarig contract bij Standard zetten.

Het is de bedoeling dat Carcela volgend seizoen nog wat belangrijker wordt bij Standard. Hij moet één van de dragende spelers zijn als de club Europees aan de bak moet en hoopt mee te strijden voor de Belgische landstitel.

Poll: Kan Carcela volgend jaar de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   Granada

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024