Plots duikt Herman Van Holsbeeck op bij deze Belgische club

Plots duikt Herman Van Holsbeeck op bij deze Belgische club
Vrijdag 20 april 2018 - 06:18   I  

Twee weken geleden kreeg Herman Van Holsbeeck te horen dat hij niet meer welkom is bij RSC Anderlecht. Kersvers voorzitter Marc Coucke zette de ervaren manager aan de deur. Nu dook Van Holsbeeck weer op in de voetbalwereld.

Het Nieuwsblad meldt dat Van Holsbeeck woensdagavond samen met makelaar Mogi Bayat de wedstrijd tussen KAS Eupen en Royal Antwerp FC bijwoonde. Hij zat daar ook samen met het Antwerp-bestuur aan tafel, maar dat was eerder toeval.

Antwerp deed Van Holsbeeck een tijdje geleden zelfs een mooi aanbod om een bestuursfunctie op te nemen. De jobaanbieding geldt nog steeds, maar toch is de gewezen Anderlecht-man niet geneigd om erop in te gaan. Net zomin als op het voorstel om voorzitter van de Pro League te worden. Het ziet er nog steeds meer naar uit dat Van Holsbeeck binnenkort jonge spelers gaat begeleiden en daarbij ook zal gebruikmaken van het netwerk van bevriende makelaars zoals Bayat en Christophe Henrotay.

Een carrièreswitch is echter nog niet voor meteen. Van Holsbeeck heeft immers nog steeds geen akkoord met Coucke over zijn ontslagpremie. Zijn gedwongen vertrek verteert hij maar moeilijk.

Poll: Verdiende Van Holsbeeck een mooier afscheid bij Anderlecht?

TAGS  I  Van Holsbeeck Anderlecht  I   Antwerp  I   Eupen

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024