Real Madrid-ster dropt bom: ‘Ik ga bij PSG tekenen’

Real Madrid-ster dropt bom: ‘Ik ga bij PSG tekenen’
Woensdag 18 april 2018 - 16:22   I  

Real Madrid is nog vol in de running om zichzelf op te volgen als eindwinnaar in de Champions League, maar toch gonst het nu al van de transfergeruchten in en rond Santiago Bernabéu. Zo zou één van de ‘Galacticos’ straks vertrekken bij Real.

Volgens Diario Gol is de Braziliaan Casemiro van plan om Real Madrid te verlaten. De 26-jarige stofzuiger is een vaste waarde in de ploeg van Zinédine Zidane, maar Casemiro zou klaarblijkelijk nood hebben aan een nieuw avontuur.

De middenvelder zou ook al weten waar zijn toekomst ligt. In zijn omgeving zou Casemiro namelijk te kennen hebben gegeven dat hij een contract bij… Paris Saint-Germain gaat ondertekenen. Daar zou hij vanaf volgend seizoen met zijn maatjes Neymar, Thiago Silva en Dani Alves kunnen samenspelen – iets wat Casemiro mee over de streep heeft getrokken.

Neymar

Real-voorzitter Florentino Perez ziet Casemiro liever niet vertrekken, maar zou toch bereid zijn om over een transfer van de Braziliaan te praten. Perez hoopt nu al dat hij Casemiro eventueel kan betrekken in een deal waarbij Neymar de omgekeerde beweging maakt en naar Madrid verhuist.

Marcelo

Eerder lekte ook al uit dat PSG een oogje heeft op Marcelo, die andere Braziliaanse basisspeler van Real Madrid. Ook de linksachter zou op het verlanglijstje van de Franse kampioen staan. Je leest er hier meer over.

Poll: Zal Casemiro volgend seizoen bij PSG spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Neymar  I   Marcelo  I   Casemiro

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023