Wordt dit volgend seizoen de doelman van Club Brugge?

Wordt dit volgend seizoen de doelman van Club Brugge?
Maandag 16 april 2018 - 20:20   I  

Club Brugge kende dit seizoen al heel wat problemen met zijn doelmannen. Ivan Leko deed tot dusver al op vijf verschillende doelmannen een beroep. Nu Kenneth Vermeer out is staat Vladimir Gabulov opnieuw onder de lat, maar het is niet duidelijk wat blauw-zwart naar volgend seizoen toe van plan is met de Russische goalie.

Gabulov zette in januari zijn krabbel onder een overeenkomst tot het einde van volgend seizoen. De Rus begon ook als eerste doelman aan zijn avontuur bij Club Brugge, maar verdween na enkele onzekere prestaties naar de bank ten koste van Vermeer. Na de blessure van de Nederlander moest Gabulov plots opnieuw paraat staan.

Tegen Anderlecht keepte de ervaren rot een prima wedstrijd. En zo is het dus goed mogelijk dat Leko zich al minstens tot het einde van het seizoen geen zorgen moet maken over zijn doelman. En wie weet krijgt Gabulov ook volgend seizoen het vertrouwen? Het zou zomaar kunnen, al zal Club wel enkele opties aftasten om te zien of het geen nieuwe doelman kan halen.

Er waren vooraf veel twijfels of Vladimir Gabulov wel zou voldoen als vervanger van Kenneth Vermeer, maar de 34-jarige Rus keepte alle twijfels weg. Goed uitkomen, geweldige reflexen en nog enkele andere goede tussenkomsten. Ook bij het tegendoelpunt viel hem niets te verwijten", schrijft Het Laatste Nieuws over de prestatie van Gabulov tegen Anderlecht.

Poll: Moet Gabulov ook volgend seizoen eerste doelman blijven?

TAGS  I  Gabulov  I   Club Brugge

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024