Tottenham heeft belangrijk nieuws over Alderweireld

Tottenham heeft belangrijk nieuws over Alderweireld
Maandag 16 april 2018 - 18:00   I  

Toby Alderweireld zit al een hele poos op een zijspoor bij Tottenham Hotspur, maar nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te komen voor onze landgenoot. Spurs-trainer Mauricio Pochettino bevestigde maandagnamiddag dat Alderweireld deel uitmaakt van zijn wedstrijdselectie.

Tottenham neemt het dinsdag op tegen Brighton & Hove Albion en Alderweireld maakt samen met zijn ploegmakkers dus de verplaatsing naar het American Express Community Stadium. Of onze landgenoot ook minuten gaat maken, is nog niet duidelijk.

"Toby zit in de wedstrijdselectie", bevestigde Pochettino maandag op de persconferentie in aanloop naar de match tegen Brighton. "Dinsdag beslis ik of hij al dan niet speelt", voegde de Argentijn er nog aan toe.

Alderweireld zit al een hele tijd op een zijspoor bij Tottenham omdat hij zijn contract niet wil verlengen aan de voorwaarden van het clubbestuur. Omdat The Spurs komend weekend in de halve finales van de FA Cup aan de bak moeten tegen Manchester United is het goed mogelijk dat Alderweireld speelt in plaats van één van de basisspelers.

Poll: Moet Alderweireld vertrekken bij Tottenham?

TAGS  I  Alderweireld  I   Tottenham

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024